Lietuvos nekilnojamojo turto plėtros asociacijos (LNTPA) jau keturioliktą kartą organizuojamame konkurse „Už darnią plėtrą“ dalyvauja NT plėtotojai, kurie įsitikinę, kad jų išvystytas gyvenamasis arba komercinės paskirties objektas (arba kompleksas) vertas geriausio NT projekto vardo.

Pagrindiniai konkurso tikslai – įvertinti naujus NT projektus skirtingose kategorijose, kelti kokybės kartelę plėtotojams ir šviesti pirkėjus puoselėjant darnios plėtros idėjas. Paraiškas konkursui galėjo teikti visi NT plėtotojai. Šiemet jų sulaukta net 29: 9 paraiškos, pretenduojančios į Ateities projekto prizą, ir 20 į „Už darnią plėtrą 2021“ pagrindinio prizo laimėtojus. Paraiškos pateiktos iš Vilniaus, Kauno, Klaipėdos.

Du mėnesius (rugsėjį ir spalį) 10 komisijos narių važiavo savo akimis pamatyti ir įvertinti kiekvieną konkurse dalyvaujantį projektą. Dabar atėjo laikas jums atiduoti savo balsą už, jūsų nuomone, „Publikos prizo“ verčiausią projektą. Balsavime dalyvauja projektai, kurie teikė paraiškas dėl pagrindinio „Už darnią plėtrą 2021“ prizo. Išrinkite verčiausią!

Atsitiktine tvarka pateikiame visus 20 projektų, pretenduojančius tapti pagrindinio prizo „Už darnią plėtrą 2021“ nugalėtojais. Balsavimas truks iki lapkričio 28 dienos ir gruodžio 1 dieną paaiškės, kuris projektas pelnė publikos širdis. Balsuoti galite tik už vieną projektą ir vieną kartą. Daugiau projektų nuotraukų ir aprašymus rasite:

Konkurse dalyvaujantys gyvenamieji daugiabučių kvartalai ČIA.

Gyvenamosios-komercinės paskirties objektai ČIA.

Komercinės paskirties statiniai ir kompleksai ČIA.

Plačiau apie konkursą „Už darnią plėtrą“ galite skaityti ČIA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)