Nors maišelis pats iš savęs yra smulkus ir mažai vietos užimantis daiktas, besikaupianti jų krūva nepastebimai išsikovoja visą stalčių ar net spintelę. Taip prarandame brangią vietą virtuvėje.

Situaciją išgelbėti gali pirkinių maišelių lankstymas. Procesas greitas, o vietos sutaupymas bei tvarkos įnešimas ženkliai palengvina buitį.

Deja, neturiu kruopštumo ir kantrybės dailiam maišelių lankstymui, tenka suktis savais metodais, kuriuos pateikiu trumpame video:

Maišelius geriausia laikyti tvirtame popieriniame maišelyje, tam skirtame krepšyje ar dėžutėje, iš kurios bus patogu paimti ir kai reikės, maišelį padėti atgal. Taip pat svarbu, kad taupytų mūsų laiką bei vietą virtuvėje.

Toma Šokelė

Gana dažnas lankstymo būdas yra pagal žemiau pateiktą video iš youtube.com platformos. Kaip ir minėjau, mano rankelėms nelemta jo išmokti.

Ankstesnius mano straipsnius apie paprastą namų priežiūrą galite perskaityti paspaudę ČIA.

Daugiau Tomos Šokelės patarimų galite rasti @susitvarkyk „Instagram“ paskyroje.

#SUSITVARKYK, ir viskas bus gerai!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)