Bet stalo žaidimai niekur nedingo. Jie yra. Dėžės užima daugybę vietos. Ir deja, dėžės gaminamos stalo žaidimams yra gerokai didesnės nei viduje esantis turinys.

Prisidėjo krūvos vaikiškų dėlionių dėžių. Ir mūsų namuose tapo per ankšta. Dėžės užima per daug vietos. Todėl ėmiausi pertvarkos.

Vaikiškų dėlionių detales perdėjau į užtraukiamą aplanką, iškirpau dėlionės paveikslėlį. Ant paveikslėlio kitos pusės užrašiau raidę, ant tam paveikslėliui priklausančios dėlionės aplanko, pažymėjau tą pačią raidę. Sunkiau aprašyti, nei padaryti.

Stalo žaidimų sutvarkymas

Taip iškarpiau visų dėlionių paveikslėlius, esančius ant dėžių. Aplankus su dėlionėmis sudėjau į vaikų žaislų dėžę, o paveikslėlius į dokumentų dėklą, kuris tilpo į tą pačią žaislų dėžę.

Su stalo žaidimais padariau panašiai, tik nieko nereikėjo karpyti. Visas žaidimo detales bei žaidimo taisykles sudėjau į užtraukiamą aplanką. Stalo žaidimų lentas į dokumentų dėklą.

Žinau, kad atsisakyti žaidimų dėžių nėra lengva. Daug kam tai neatskiriama stalo žaidimo dalis. Tačiau man labai gaila vietos dėžėms savo mažuose namuose.

Stalo žaidimų sutvarkymas

Jei manote, kad likusias tuščias dėžes panaudosite, jų neišmeskite. Jos gali puikiai tilpti į komodos stalčius, spintas ar spinteles. Tiks drabužių laikymui pagal Marie Kondo lankstymo metodą, daiktų laikymui pagal grupes ir t.t.

Ilgą laiką batų ar kitas dėžutes panaudodavau namų organizavimui. „Pasimatavusi” tokio pobūdžio tvarką, dėžučių nebekaupiu, esu įsigijusi tam pritaikytas.

Ankstesnius mano straipsnius apie paprastą namų priežiūrą galite perskaityti paspaudę ČIA.

Daugiau Tomos patarimų galite rasti @susitvarkyk „Instagram“ paskyroje.

#SUSITVARKYK, ir viskas bus gerai!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)