Gyventi name, kuriame vaidenasi, nebuvo baisu. Išties, tai suteikdavo smagumo draugų viešnagėms, be to, turėdavau, apie ką papasakoti, kai žmonės klausinėdavo apie mano namą. Mano gyvenimui tai nė trupučio netrukdė. Ir daugumoje namų su vaiduokliais taip būna, rašo apartmenttherapy.com.

„Dažniausiai galima su tuo susitvarkyti, kaip ir su bet kokiais kitais namo ypatumais“, – teigia mediumė, taro kortų skaitytoja iš Denverio Sterling Moon.

O štai trys priežastys (atmetus baisumą), dėl kurių verta pirkti namą, kuriame vaidenasi, ir viena, dėl kurios galbūt nereikėtų tokio pirkti.

Tikriausiai įsigysite namą už mažesnę kainą

Jei manoma, kad name vaidenasi, nekilnojamojo turto rinkoje jis bus su minuso ženklu – vadinasi, jo kaina nebus pati didžiausia. Jei name kas nors mirė ne sava mirtimi arba kartais jame vaidenasi, tokio namo kaina garantuotai bus bent 20 proc. mažesnė, rašoma patarimų pirkėjams svetainėje „Real Estate Witch“.

Namas, kuriame vaidenasi

Už kiekvieno kampo rasite naujų draugų

Tik pagalvokite – kai namuose knibžda nežemiškų būtybių, niekada neteks būti vienam. Tikėtina, kad jų draugija jums netgi patiks.

„Daugumoje namų dvasios būna nepiktos, žmonės gali netgi užmegzti su jomis draugystę, – teigia S. Moon. – Juk ieškodami naujų namų, daugelis pajunta, kad įėję į tam tikrą būstą, pasijunta tarsi namuose. O gal toks jausmas apima būtent dėl name gyvenančių dvasių? Galbūt jos laukia tokių gyventojų, kaip mes?“

Tai – įdomi vieta tyrinėjimams

Jei patinka istorija, tyrinėjimai, namas, kuriame vaidenasi, jums puikiai tinka – juk norėsite pasiaiškinti, kodėl dedasi tokie dalykai. Tai – lyg dėlionė, ieškant paslaptingų detalių ir dėliojant iš jų, kas nutiko jūsų name. Galima paklausinėti kaimynų, kokie buvo ankstesni namo šeimininkai, pasiteirauti vietos policijos, ar name neįvyko incidentų, paieškoti vietos bibliotekoje istorinės informacijos arba laikraščių straipsnių. Be to, nėra geresnio būdo susipažinti su kaimynais, su vietos bendruomene, nei pasikalbėti su visais ir paklausinėti apie šių vietų istoriją.

Namas, kuriame vaidenasi

Kam nepatartina pirkti namo, kuriame vaidenasi?

Tam tikriems žmonėms nepatartina apsigyventi name, kuriame vaidenasi. Jeigu įėjus į vidų, jus užplūsta pernelyg daug emocijų, o būnant name jos nesisklaido, veikiausiai bus sunku čia gyventi. Jeigu namo savininkai dažnai keitėsi, veikiausiai dėl negatyvios energijos jame sunku gyventi.

„Jautriems žmonėms gali būti sunku atskirti savas mintis ir jausmus nuo name gyvenančios dvasios minčių ir jausmų, – teigia mediumė S. Moon. – Ypač vaikai ir paaugliai gali jautriai reaguoti į dvasių buvimą. Nepatarčiau jauniems tėvams su mažais vaikais pirki namo, kuriame vaidenasi.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (61)