Nepainsant miestą plaunančių potvynių, jame išlikę daug architektūros paminklų: viduramžių miesto siena, Sen Malo pilis (dabar muziejus), XIV a. Solidoro bokštas, įtvirtinta Peti Bė salelė, XII a. gotikinė Šv. Vincento katedra, XVII a. fortas, rašytojo Šatobriano kapas (Gran Bė salelėje) ir kt. Čia galima ne tik apsistoti kaip turistams, bet ir įsigyti NT. Įspūdingi namai, vilos ir net pilys čia gali kainuoti nuo 800 tūkst. eurų iki net 3 mln. eurų. Tiesa, perkant būstą, nors ir tik sezonui, reikėtų suprasti, kad visada yra tikimybė, jog jis bus tiesiog nuplautas potvynio bangos. Žinoma, jeigu jis bus arti paplūdimio.

Visgi, šis miestelis labiau populiarius laikinai viešnagei, nuomojantis apartamentus ar viešbučio kambarį. Tiesa, siūloma nemažai nakvynės pasirinkimo būtent tuose unikaliuose pastatuose, kurios skalauja bangos.

Pasižvalgykite po miestą, kuriame kvapą gniaužia ne tik gamta, bet NT kainos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)