Svečiams naujasis pastatas yra atveriamas trečiadienį. Kartu su priestatu, buvo atnaujinta ir registratūra bei sveikatingumo centras, kuriame svečiai galės ne tik sportuoti, bet ir pailsėti saunoje ir sukūrinėje vonioje.

Užbaigus šį plėtros etapą bendras „Radisson Blu Hotel Lietuva“ patalpų plotas siekia 39,5 tūkst. kvadratinių metrų, o svečiams iš viso siūlomi 456 kambariai.

„Vilnius yra nuostabus miestas – jis dinamiškas ir tuo pat metu saugus, švarus ir žalias, atviras pokyčiams bei galimybėms. Tikime jo perspektyvomis ir potencialu, ir esame tikri, kad viešbučio plėtra padės jį dar geriau realizuoti, skatindama tiek laisvalaikio, tiek ir verslo bei konferencijų turizmą. Neabejojame, kad Vilnius paliks neišdildomą įspūdį visiems svečiams, kuriuos nuo šiol esame pasirengę priimti naujo kokybės standarto aplinkoje“, − sako Massimo Supino, „Radisson Blu Hotel Lietuva“ generalinis direktorius.

Kaip teigia Tadas Ėvaltas, Kambarių ir priėmimo skyriaus vadovas, naujasis viešbutis savo svečiams siūlo tai, ko joks kitas į verslo klientus orientuotas viešbutis nesiūlo.

„Laikui bėgant mes pastebėjome tendenciją, kad konferencijų versle vyksta perversmas ir didelės konferencijų erdvės dažnai skaidosi į mažesnes. Atsiranda poreikis mažesnėms salėms, mažesniems kambariams, todėl dažnai viešbutis, net ir būdamas pats didžiausias, dažnai stokoja tokių erdvių. Manau, kad mūsų lobis bus ideali vieta svečiams“, – teigia T. Ėvaltas.

Viešbutis taip pat stipriai išplėtė požeminio parkavimo vietų skaičių – dabar jų yra 150 ir dar 80 vietų yra šalia kazino. Taip pat atsirado ir elektromobilių įkrovimo stotelė.

Kambariai nuo šiol daug erdvesni

Svečiai gyvent nuo 4 iki 8 aukšto, pirmieji trys – administracinės paskirties. Kaip teigia T. Ėvaltas, viešbutis gali didžiuotis savo vaizdais pro langus – iš vienos pusės atsiveria vaizdas į Neries pakrantę, senamiestį, o iš kitos – į Konstitucijos pr. dangoraižius.

Naujojo viešbučio priestato kambariai yra gerokai didesni negu prieš tai buvę. Nuo 18 kv. metrų išsiplėtė iki 24 kv. m – standartinis dvivietis kambarys. Kaina už naktį svyruoja nuo 110 iki 160 eurų.

„Šiame priestate visi kambariai yra premium kategorijos. Mes esame pirmieji, kurie siūlo tokius kambarius, žiūrėsim, kiek tie kambariai bus mylimi ir mėgiami. Tai paplis visuose „Radisson“ viešbučiuose. Be abejo, šie kambariai yra erdvesni – kambariuose nebelieka standartinių klasikinių rašomojų stalų, nes tendencijos rodo, kad verslininkai nebeturi potraukio dirbti kambaryje, nes tai yra vieta, skirta tik poilsiui“, – pasakoja pašnekovas.

Kambarių interjerą kūrė švedų kompanija „Lundwall“ – jie net ir spalvas parinko pagal vietos spalviškumą.

„Dizaineriai stengėsi parinkti tokias žemiškas spalvas. Visų kambarių dizainas yra vienodas, išskyrus kampinius kambarius, kurie turės panoraminius langus. Kol kas šių kambarių parodyti negalime“, – komentuoja T. Ėvaltas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (69)