Kviečiame dalyvauti konkurse „Tokių kaimynų, kaip aš, daugiau neturi niekas“, kuriame vienas nugalėtojas laimės puikų namų pagalbininką – „Philips“ dulkių siurblį!

Konkurso sąlygos:

Kviečiame papasakoti apie savo ir kaimynų santykius: kokių kurioziškų, linksmų situacijų yra buvę, o galbūt kaip tik – labai skaudžių ir kupinų pykčio. Pasidalinkite savo istorija, kaip pavyko rasti kompromisą su kaimynais situacijose, kurios atrodė neišsprendžiamos, o mes vienam išrinktajam už geriausią istoriją padovanosime dulkių siurblį!

Kadangi dauguma labai gerai sutaria su savo kaimynais arba nepanoro papasakoti savo istorijos, šį konkursą, deja, tenka atšaukti, nes ir atsiųsti laiškai neatitiko konkurso sąlygų. Jau netrukus skelbsime naują konkursą dulkių siurbliui laimėti! Ačiū visiems, kurie dalyvavote.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)