„Courtyard by Marriott“ prekės ženklą į Lietuvą atvedusios NT įmonės „Hanner“ valdybos pirmininkas Arvydas Avulis atidarymo metu sakė, jog jau nuo pirmųjų veiklos dienų viešbutis sulaukė didelio svečių dėmesio, rašoma pranešime spaudai.

„Marriott“ tinklo viešbutis į Lietuvą atnešė visame pasaulyje garsėjantį amerikietiško svetingumo standartą. Nors viešbutis orientuotas į verslo klientus, tačiau jau nuo pirmųjų dienų viešbutyje apsistojančių svečių skaičius viršija visas mūsų prognozes – aukštą „Courtyard by Marriott“ standartą renkasi ir keliaujantys verslo įmonių atstovai, ir turistai“, – sakė A. Avulis.

Pasak Sigitos Rudzevičienės, „Courtyard by Marriott Vilnius City Center“ direktorės, viešbutis itin traukia svečių iš Jungtinių Amerikos Valstijų, Vokietijos, Didžiosios Britanijos šalių dėmesį

„Dar iki pristatymo visuomenei pradėjęs veikti viešbutis itin populiarus ir tarp kaimyninių šalių turistų. Gegužę – rugsėjį, atvykstamojo turizmo piko metu, tikimės didžiausio viešbučio užimtumo, jau gegužę buvo dienų, kai laisvų kambarių turėjome vos keletą. Tačiau „Marriott“ patrauklus ne tik turistams. Vilniečiai bei miesto svečiai taip pat įvertino virtuvės šefo Jevgenij Volkov vadovaujamą restoraną „Kitchen & Bar“, vakarais čia jau sunku rasti laisvą staliuką“, – sakė S. Rudzevičienė.

„Courtyard by Marriott Vilnius City Center“ yra unikalus visame „Marriott“ prekės ženklo viešbučių tinkle. Išskirtinis modernus pastatas ir tik Lietuvai kurtas interjeras papildytas inovatyviais sprendimais. Šis viešbutis pirmasis Lietuvoje ir vienas pirmųjų visame „Courtyard by Marriott“ tinkle turi mobilaus rakto sistemą, kuri leidžia svečiams savo kambarius atrakinti tiesiog mobiliuoju telefonu. Taip pat viešbutyje apsistoję svečiai ras interaktyviam darbui pritaikytas erdves, restoraną su vasaros terasa ir kitus privalumus. „Courtyard by Marriott“ pastatas yra pirmasis viešbutis Lietuvoje gavęs A+ energinės klasės pažymėjimą. Taip pat tai yra pirmasis objektas atidarytas daugiafunkciame kvartale „Business Stadium“, plėtojamame buvusio „Žalgirio“ stadiono teritorijoje. Be viešbučio kvartale kuriamos miestui skirtos viešosios erdvės, verslo centrai, gyvenamieji namai.

Viešbutį „Courtyard by Marriott Vilnius City Center“ plėtojo investicijų į nekilnojamojo turto projektus bendrovė „Hanner“, iš viso į viešbutį investavusi 20 mln. eurų. Viešbutį valdo viešbučių operatorius UAB „Apex Alliance Hotel Management“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)