12
Kitas

VIRTUVĖ

GRINDYS

Laminuota grindų danga

Pagrindinis patarimas renkantis grindis – vengti pigių laminuotų produktų. Nors tokios grindys lengvai prieinamos dideliuose prekybos tinkluose, šis produktas retai būna geros kokybės ir ilgalaikėje perspektyvoje retai pasiteisina. Laminuota grindų danga gali atrodyti gerai parduotuvėje ir ką tik sudėta namuose, tačiau apskritai jau labai greitai ji nustoja džiuginti. Todėl verčiau rekomenduojame geros kokybės vinilo plokštes, tikros medienos plūdriąsias grindis ar geros kokybės laminatą. Profesionalus įrengimas gali atskleisti skirtumą tarp vidutiniško rezultato ir ilgalaikių bei gerai atrodančių grindų.

Plūdriosios medienos grindys

Plūdriosios grindys pagamintos iš daugiasluoksnio pasluoksnio ir dekoratyvaus medinio paviršiaus ar lukšto. Kokybės skirtumas iš dalies priklauso nuo šių grindų gamybai naudojamų medžiagų tipo.
Galimos problemos tuo atveju, kai naudojamas pigesnis pagrindas ar grindys sudedamos neteisingai. Tad verčiau negailėkite pinigų geros kokybės grindims, ypač jeigu neketinate artimiausiu metu keisti savo būsto.

Kilimas

Nebrangūs kilimai daugiausiai gaminami iš sintetinių medžiagų, tokių, kaip polipropilenas, poliesteris, nailonas ir kitos. Nors kai kurie geresnės kokybės sintetiniai produktai gali atrodyti gerai ir būti tinkamas sprendimas jūsų namams, dalis jų atrodys pigiai ir netruks nusidėvės, be to, vaikščiojant skleis traškesį.

Plytelės

Didžiausia problema, susijusi su plytelių klojimu, yra ne pačios plytelės, o jų glaistas. Jeigu naudosite pigų glaistą arba pasirinksite netinkamą jo spalvą (pavyzdžiui, baltą vonios grindims), ilgainiui susidursite su problemomis ir galiausiai tai jums atsieis brangiau. Bendra taisyklė – glaisto spalva turi derėti su plytelių spalva.

Plytelės
12
Kitas

VIRTUVĖ

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)