Štai trys greiti ir lengvi būdai, kurie padės atnaujinti virtuvę neapiplėšus banko.

Peržiūrėkite tai, ką turite

Spintelės, stalčiai ir kitos sandėliavimo erdvės vidutinėje virtuvėje užima tiek daug naudingo ploto, kad tai yra vienas pirmųjų dalykų, apie kuriuos žmonės pagalvoja, kai nusprendžia kažką šiame kambaryje keisti. Tačiau greitas kosmetinis remontas, toks kaip spintelių perdažymas, gali sukurti šviesesnį jos vaizdą.

Ir net jeigu jus tenkina jūsų spintelių spalva, naujas dažų sluoksnis gali pašalinti prastai atrodančias pirštų atspaudų paliktas dėmes bei įbrėžimus, kurie paprastai atsiranda ilgai naudojantis baldais.

Dar vienas lengvas triukas – spintelių rankenėlių pakeitimas. Rekomenduojamos šiuolaikiškos formos, maskuojančios pirštų atspaudus, pavyzdžiui, kaltinio vario ar sendinto žalvario rankenėlės.

Virtuvės interjeras

Jeigu jums patinka jūsų valgomieji reikmenys, stiklinės ar smulkioji technika, pagalvokite, ar išvis neatsisakius durelių. Net lentynos gali suteikti steriliam kambariui daugiau kasdieniškumo ir jaukumo.

Pakeiskite sienelę už viryklės

Pagrindinė sienelės už viryklės paskirtis – apsaugoti sienas nuo netvarkos ir aptaškymo, tačiau dažnai ji gali tapti virtuvės atnaujinimo hitu.

Šios sienelės gali būti pačių įvairiausių stilių, pradedant akriliniu tapetu ir baigiant prašmatniomis mozaikinėmis plytelėmis. Taip pat jos santykinai įperkamos ir lengvai pakeičiamos, tad ši sienelė yra vienas geriausių būdų savo asmeniniam skoniui pademonstruoti.

Virtuvės interjeras

Be to, ši sienelė gali padėti susieti virtuvę su visu likusiu namų stiliumi.

Atnaujinkite savo buitinius prietaisus

Gal tai ir ne pats kūrybingiausias ir smagiausias virtuvės atnaujinimo būdas, tačiau nauji prietaisai labai greitai suteiks jūsų virtuvei žavesio, ypač jeigu mėgstate joje gaminti maistą.

Taupyti priverstus, tačiau atsinaujinti nusprendusius žmones labiau patrauks spintelių perdažymo idėja, tačiau nauji prietaisai pagerins kasdienę patirtį virtuvėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)