„Didžiuojuosi, kad šiemet būtent man vieno prekybos tinklo buvo patikėta sukurti 2018 metų spalvą, atsižvelgus į pasaulyje madingiausias spalvų tendencijas. Po kelių mėnesių bandymų ir ieškojimų ji gavosi tokia, kokios ir norėjau - pripildyta šilumos, jaukumo ir ramybės. Todėl šią spalvą, kuri tinka tiek gyvenamoms patalpoms, tiek biurui, pavadinau „jaukus kampelis”, – sako Seržas Ganžumianas, rašoma pranešime.

Kad įsitikintų, jog spalva tikrai yra tokia, kokia ją sukūrė ir ant sienos, Seržas ją išbandė išdažydamas milžinišką patalpą. Ieškoti naujų spalvų ir inovatyvių dažų namams S. Gandžumianas sugalvojo neatsitiktinai. Jis priklausė tarptautinei interjero ir privačios architektūros konkurso „Tendencijos“ komisijai, pats ne kartą kūrė namų dizainą, todėl drąsūs ir madingiausi interjero sprendimai jam visada buvo labai artimi. Anot dizainerio, per spalvas žmonės gali išreikšti save, todėl, kaip ir aprangoje, taip ir namuose, svarbu turėti savitą stilių. Kelionės ir įvairūs projektai jį įkvėpė kurti bei atrasti kažką naujo – kažką, ko dar neturime Lietuvoje.

„Jau daugelį metų „verdant“ intensyviame kūrybiniame gyvenime, mane labai žavėjo plačios interjero dizaino galimybės, kurios, be abejo, yra neatsiejamos nuo spalvų. Be to, keliaudamas ir domėdamasis kitose šalyse vyraujančiomis inovacijomis, pastebėjau, kad ten vis labiau populiarėja iš anksto jau paruošti dažai.

Jie yra pranašūs tuo, jog net ir po kelių metų sugalvojus tokia pačia spalva perdažyti kitą kambarį ar šalia esančią sieną, spalva nesiskirs, kadangi ji bus paruošta gamykloje, naudojant specialų įrenginį. Dėl to užsienyje labai populiaru rinktis iš jau sumaišytų dažų paletės, nes prireikus, visuomet galima perdažyti labiausiai patikusia spalva“, – pasakoja S. Gandžumianas.

Seržas Ganžumianas
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (68)