Šio namo savininkai nusprendė jį parduoti, kai Meghan išsikraustė į Londoną.

Madingo žurnalo akį patraukė ekscentriškas violetinis namo, kuriame yra trys miegamieji, fasadas. M. Markle teigia šiame name praleidusi „septynias šaltas kanadietiškas žiemas“. „Vogue“ nuomone, violetinė spalva bus itin madinga ateinančiais metais.

Namo, kuris parduodamas už 1,4 mln. Kanados dolerių (1,1 mln. JAV dolerių), interjere dominuoja balta ir pilka spalva. Šviesios sienos ir grindys bei didžiuliai langai sukuria erdvės pojūtį.

Laikraštis „The Daily Telegraph“ pažymi, kad Los Andžele užaugusi aktorė namus Toronte pavertė panašius į bungalą Kalifornijoje. Savo tinklaraštyje ji pati prisipažino, kad saulėtas interjeras padėjo išgyventi sunkias kanadietiškas žiemas.

„Name nėra jokių „princesės namo“ požymių. Tai nuostabi vieta žmonėms, turintiems gerą skonį“, – nurodoma skelbime.

Dabartiniai namo savininkai yra buvusi mados žurnalo „Flare“ direktorė Elizabeth Cabral su vyru. Namą 2007 metais jie nusipirko už 508 tūkst. JAV dolerių.

When your piece of art by @inslee finally makes her appearance in the guest room. Welcome home, beauty.

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle) on Apr 14, 2016 at 10:06pm PDT

Well, hello to you too, Bogart. What a greeting 🙈 #rescue #adoptdontshop #Bogart #homesweethome

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle) on Jun 19, 2015 at 3:12pm PDT

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)