Butas Pionierių gatvėje reklamuojamas iš širdies: „Parduodamas prabangus butas puikioje Minsko vietoje. Nepaliesta gamta, grynas oras, saugumas, malonūs žmonės aplinkui, sava teritorija, puikiai išvystyta infrastruktūra – tai tik keli šios unikalios vietos atributai“.

Prabangūs baltarusiški interjerai

Toliau papunkčiui išvardintos visos interjero detalės, įskaitant ir tekstilės gamintoją. 116 kvadratinių metrų butas parduodamas už 425 tūkstančius dolerių (365 tūkstančius eurų) arba 3664 dolerius (3143 eurus) už „kvadratą“.

Prabangūs baltarusiški interjerai

Rumiancevo gatvėje parduodamas „prašmatnus keturių kambarių butas“, kuris „turi palikti įspūdį net patiems reikliausiems šeimininkams“. Skelbime teigiama, kad „bute atliktas brangiai kainuojantis remontas pagal individualų dizaino projektą, interjerui pasirinkti geriausių Italijos namų baldai ir daiktai“. Buto plotas – 195 kvadratiniai metrai, tačiau kaina nenurodoma.

Prabangūs baltarusiški interjerai

„Pajauskite interjero prabangą kartu su nepakartojama Minsko Arbato atmosferos prabanga!“ – ragina skelbimas apie parduodamą keturių kambarių butą Karlo Markso gatvėje. „Buto apdailai ir interjero dekoravimui naudotas medis su aukso patina, bronza, marmuras, krištolas.“ Buto plotas - 164 kvadratiniai metrai. Kaina – 795 tūkstančiai dolerių (682 tūkstančiai eurų) arba po 4836 dolerius (4150 eurų) už „kvadratą“.

Prabangūs baltarusiški interjerai

Butas Minsko Borovlianų rajone parduodamas be patoso, tačiau su žyma „skirta VIP“. Buto plotas – 175 kvadratiniai metrai, o kaina – 298 tūkstančiai dolerių (256 tūkstančiai eurų) arba po 1703 dolerius (1460 eurų) už vieną kvadratinį metrą.