Taigi dėl tokio jo poelgio prarasta 7 mln. litrų vandens. Įdomu pastebėti, kad būstą vokietis nuomojosi. Buto savininkas susigriebė tik po metų, gavęs milžinišką sąskaitą iš vandens tiekimo įmonės.
Buto nuomininkas neužsukdavo vandens čiaupų vonioje, tualete ir virtuvėje.

Nuotėkį pastebėjo ir atsakingos institucijos, nes dėl jo mieste vandens sąnaudų vidurkis išaugo 44 tūkst. litrų, rašo newsru.com.
Situacija ėmė aiškėti buto savininkui gavus iš vandens tiekimo įmonės reikalavimą sumokėti papildomą 10 800 eurų sumą. Jis pamanė, kad įvyko klaida, tačiau vis tik iškvietė policiją, baimindamasis galimos vandentiekio avarijos.

Iš pradžių bute gyvenęs nuomininkas atsisakė į namus įsileisti pareigūnus, o vėliau puolė teisėsaugininkus, trys iš kurių patyrė nepavojingų sužeidimų. Policijos pateikiamoje informacijoje teigiama, kad įveikti šį asmenį pavyko tik panaudojus ašarines dujas.

31 m. vokietį apžiūrėjo medikai ir jis buvo nuvežtas į psichiatrijos ligoninę. Likus kelioms dienoms iki policijos surengto reido jis užkimšo vandens nubėgimo vamzdžius ir užtvindė didžiąją pastato dalį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)