Izidorius Paukštys, laidos „Spausk Gazą!“ kūrėjas, prasidėjus naujiems, 2020-iems, metams nusprendė prisiminti savo turimą sportinį BMW automobilį.

„Nusprendžiau, kad geras metas skirti laiko savo sportinei kregždei. Sugalvojau, kad būtų gerai pasižiūrėti, kaip atrodo jos variklis po sezono. Aišku, pirmas darbas – užsivesti automobilį ir pasimatuoti kompresiją“, – pasakojo I. Paukštys.

Visgi, klausimas, ar kompresijos matavimas nenuvils BMW savininko?

Antroji laidos tema – apie ypatingą japonišką automobilį „Lexus IS“, turintį 3,5 l darbinio tūrio variklį.

„Toks modelis Europos rinkai net nebuvo skirtas. Bet, aišku, lietuviai nebūtų lietuviais, todėl atsivežę yra ne vieną“, – juokiasi I. Paukštys.

Trečioji laidos tema turėtų sudominti tuos, kurių akį patraukia išskirtiniai Lietuvos gatvėse važiuojantys automobiliai. I. Paukštys nusprendė užsukti į tokių automobilių savininkų garažus ir pasižiūrėti, ką gi jie veikia žiemą.

Pirmasis laidos „Gazas Dugnas!“ akiratyje atsidūrė įspūdingą „Nissan Skyline“ modelį.

„Mano akimis tai yra vienas labiausiai nuvertintų „Skyline“, – pastebi I. Paukštys, pridūręs, kad už automobilio slepiasi labai įdomi istorija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)