„Audi TT“ drage distanciją geriausiu bandymu įveikė per 10,002 sek.

„Tikrai tikėjausi geresnio rezultato. Bet kokiu atveju dabar turime pirmą ribą, kurią turime įveikti – tilpti į 10 sek.”, - po drago teigė P. Garkauskas.

Pirmiausia, ką laidos komanda nusprendė padaryti, tai čipuoti, tai yra didinti TT variklio galią. Jei manote, kad galite tiesiog perrašyti variklio programą, kurią parsiųsite internetu, labai klystate. Taip galite savo automobilį tiesiog sugadinti.

Iš gamyklos TT 2008-aisiais metais išriedėjo turėdama 199 AG (147 Kw). Kiek jų liko po 11 metų? Patikrinus ant „Remapo“ stendo Marijampolėje paaiškėjo, kad arklių belikę 180.

„Iš tiesų sudėtinga pasakyti, ar šie skaičiai tikslūs, nes labai daug įtakos variklio darbui ir galiai turi oras. Šiandien mes turime labai karštą dieną, o tai įtakoja ir variklio darbą“, - teigė „Remapo“ vadovas Saulius Adomaitis.

Kiek AG padaugės, kai darbus baigs Saulius, sužinosite vaizdo reportaže.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)