Didžioji dalis automobilių turi vieną bendrą bruožą – jie ne pirmos jaunystės, ne itin tvarkingi ir pigūs. Tačiau yra ir neblogų variantų, kuriuos galima įsigyti už gerą kainą.

Visi modeliai šioje aikštelėje atsidūrė po to, kai jų šeimininkai padarė nusižengimus, už kuriuos mašinos buvo konfiskuotos.

„Labai dažnai sulaukiame klausimo, iš kur gauname automobilius daužymui. Šios aikštelės – vienas iš variantų. Čia jau esame pirkę vieną modelį - „Renault Clio“. Mašina kainavo 154 eurus, o mes su ja nuveikėme kur kas daugiau, nei planavome. Net lenktynėse sudalyvavome. Pamenu, kad „Clio“ buvo konfiskuotas už kontrabandos gabenimą“, - prisimena laidos vedėjas Paulius Garkauskas.

„Spausk Gazą!“ komanda dar kartą apsilankė šioje aikštelėje ir pažiūrėjo, ką šiuo metu galima įsigyti.

„Planuojame dalyvauti „F-Race 200” lenktynėse, todėl ieškojome automobilio, kurio kaina būtų 200-300 eurų“, - sako laidos vedėjas Matas Rinkevičius.

P. Garkausko dėmesį labiausiai atkreipė senas, tačiau iš pažiūros pakankamai neblogas „Volvo“.

„Tai buvo mano favoritas. Deja, automobilio nepavyko užkurti, tad teko ieškoti kito varianto“, - apgailestavo Paulius.

Tuo tarpu Matas išsirinko raudoną „Audi 80”. Automobilis užsikūrė be jokių problemų.

„Visada svajojau apie „Audi 80”, tačiau niekada nesu jos vairavęs. Dabar bus proga“, - juokėsi Matas.

Vadinamoji bulka kainavo beveik 250 Eur.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)