„Spausk Gazą!“ pirmadieniais, trečiadieniais ir penktadieniais žiūrovus džiugins nuotaikingais bandymais, rengs neįprastas automobilių apžvalgas bei kalbės ir rimtesnėmis temomis.

„Mes esame kiek kitokie, nei įprastos laidos automobilius. Norime ne visai rimtu kampu pažvelgti į automobilių pasaulį. Taip pat išbandysime įvairiausius prietaisus skirtus automobiliams. Tarkime, ar veiksmingas valytuvų atnaujinimo prietaisas ir panašiai“, – sako laidos vedėjas Paulius Garkauskas.

„Man patiko laidos idėja, nes čia turiu visišką laisvę improvizuoti, mūsų nevaržo jokie standartai. Manau iš kitų mes išsiskiriame ir savo stiliumi“, – sako laidos montažo režisierius Gediminas Grundhauser.

Be to, laidos kūrybinė komanda iš Kanados parsigabeno daužtą automobilį „Audi TT“, kurį bandys prikelti antram gyvenimui.

„Šiuo metu Lietuvoje labai populiarūs automobiliai iš JAV, Kanados. Savo kailiu išbandysime, ar sudėtinga automobilius atstatyti po avarijų, ar daug reikalų įveikti ekspertizę ir juos priregistruoti“, – sako P. Garkauskas.

Kita vertus, laidos idėja ir toliau bus linksmai žvelgti į problemas. Būtent šiam tikslui yra specialiai įsigytas senutėlis „Renault Scenic“, kuriam teks įvairiausi beprotiški išbandymai.

„Šiuo reikalu rūpinasi mūsų kaskadininkas Vytis Indziulas. Manau, kad jo rankose „Renault“ sveikas ilgai nebus“, – juokiasi P. Garkauskas.

Paaukojo keturis automobilius

Pirmajame sezone buvo planuota sudaužyti vieną automobilį, tačiau iš viso buvo „paaukoti“ net keturi. Tarp ir jų tokie legendiniai modeliai kaip „Audi 100“ ir „Fiat Multipla“.

Vasaros sezono naujovė – dėmesys motociklams. Prie „Spausk Gazą!“ komandos prisijungė motociklų pasaulyje puikiai pažįstamas Matas Rinkevičius, kurį išvysime jau pirmajame laidos epizode. Šį kartą P. Garkauskas ir M. Rinkevičius kalbės apie vieną iš pirmųjų Lietuvoje elektrinių motorolerių.

„Nuosavo automobilio nevairuoju jau 4 metus, apsisuku mieste su motociklais, dviračiais ir nuomotais automobiliais. Jeigu ne šaltos žiemos – net negalvočiau apie nuosavą automobilį. Su motociklais santykis kiek kitoks – per trumpą laiką pavyko „įsukti“ motociklų imperiją: gaminame „cafe-racer“ motociklus „Motochef“ ir parduodame juos Europoje. Taip pat įkūriau rinkodaros agentūrą, kuri tarptautinėje arenoje dirbo išskirtinai su motociklų verslais. Dabar veikla persiorientavo į naują brandą „Two Wheels Empire“, o kad jį sėkmingai vystyti einu dar ir kitu savo pašaukimu – vaizdo turinio kūrimo keliu. Taip ir susipažinome su „Spausk Gazą!“ įkūrėju Paulium“, – sako M. Rinkevičius.

Penktadienį 14 val. „Spausk Gazą!“ kūrybinė komanda lankysis DELFI bei tiesioginiame eteryje pristatys naują sezoną. Iškart po transliacijos eteryje pasirodys ir pirmoji laida.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)