Jungtinėse Amerikos Valstijose, Los Andželo greitkelyje įvykusi avarija sukrėtė ne vieną. Eismui vykstant visiškai įprastu tempu, dalis vairuotojų Ronaldo Reagano kelyje, tapo siaubą keliančios avarijos liudininkais. Nuo pikapo atitrūkus ratui, šalia važiavęs „Kia“ automobilio vairuotojas nė nespėjo sureaguoti, kai atsitrenkus į ratą automobilis buvo išmestas į orą. Iškart po to automobilis kelis kartus trenkėsi į kelią, vėl pakilo į orą, kol galiausiai nusileido ant ratų.

Šis vaizdo įrašas sulaukė daugiau kaip 16 milijonų peržiūrų, o internautai ėmė diskutuoti ne tik apie „Kia“ automobilio vairuotoją, tačiau ir apie tai, kaip toliau elgėsi pikapo vairuotojas.


Šiuo vaizdo įrašu pasidalijęs „Tesla“ vairuotojas internautus informavo, kad nepaisant siaubingai atrodančio įvykio, „Kia“ vairuotojas iškart po avarijos sugebėjo pats išlipti iš automobilio ir atsipirko sumušimais.

Vis dėlto aštrialiežuviai internautai negailėjo kritikos pikapo vairuotojui, mat vaizdo įraše matyti, kaip jis likęs vos su trimis ratais, jis nuvažiuoja toliau. Vis dėlto įvykio liudininkas netrukus apgynė vairuotoją ir teigė, kad šalikelėje automobilį sustabdęs pikapo vairuotojas kaip mat atbėgo atgal prie „Kia“ automobilio, siūlėsi padėti nukentėjusiam vairuotojui bei apgailestavo, dėl tokio įvykio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją