Kelininkai informuoja, kad sudėtingesnės eismo sąlygos yra Naujojoje Akmenėje, Ignalinoje ir Švenčionyse. Čia slidžių kelių ruožų yra visuose keliuose. Kitur šalyje pagrindinių valstybinės reikšmės kelių dangos šlapios, vietomis su pažliugusiu sniegu, tačiau mažesnio eismo intensyvumo rajoniniai keliai provėžoti, padengti ledu, prispausto ar puraus sniego sluoksniu, kuris vietomis siekia iki 10 cm.

AB „Kelių priežiūra“ valstybinės reikšmės kelius valo ir barsto, tačiau vairuotojų prašome atsižvelgti į meteorologines sąlygas bei rinktis saugų greitį ir nedaryti staigių manevrų.

Raseinių, Pagrybio, Pakruojo ir Ariogalos rajonuose eismo sąlygas sunkina rūkas, matomumas sumažėjęs ir vietomis siekia 50 m.

Pietryčių ir šiaurės rytų Lietuvoje lijundra, o vakaruose ir šiaurėje lietus. Kitur šalyje be kritulių. Oro temperatūra nuo 1 laipsnio šalčio iki 4 laipsnių šilumos.

Naktį eismo sąlygas sunkins plikledis ir rūkas. Vairuokite itin atidžiai!

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis naktį daugelyje rajonų lietus. Vietomis rūkas. Kai kur, daugiausia rytiniuose rajonuose, plikledis. Vėjas pietvakarių, 6–11 m/s. Temperatūra naktį 0–5 laipsnių šilumos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją