„Circle K“ atstovai teigė, kad tokią akciją nusprendė įgyvendinti atsižvelgdami į energetikos išteklių krizę ir infliaciją, todėl dalyje Europos šalių, įskaitant ir Lietuvą, trims valandoms mažina degalų kainas. Tiesa, anot atstovų, ši akcija – savotiška dovana vairuotojams prieš didžiąsias metų šventes. Anot jų, tai – didžiausia kada nors degalinių tinklo skelbta nuolaida degalams.

„Svyruojančios kainos šiemet tapo viena aktualiausių temų, kurios palietė ne tik įmones, bet ir visus Lietuvos gyventojus. Šia kampanija siekiame nors šiek tiek palengvinti pasiruošimą šventiniam periodui. Taip, tokios kainos neatitinka dabartinių rinkos realijų ir mums yra nuostolingos, tačiau neradome geresnio būdo padėkoti savo klientams ir palengvinti jiems finansinę švenčių naštą. Preliminariai skaičiuojant, sumažinta kaina pildant visą baką vidutiniškai klientai sutaupys apie 10 eurų. Tikimės, kad ši akcija paskatins ir kitus degalų atstovus nustebinti savo klientus, tad nuo to vairuotojams bus tik geriau“, – sakė „Circle K Lietuva“ vadovas Skirmantas Mačiukas.“

Ketvirtadienį 11 val. „Circle K“ degalinių tinkle nustatytas 95 benzino kaina siekė 1, 499 euro, 95 „MilesPlus“ benzino kaina siekė 1,588 euro, 98 benzino kaina buvo 1,598 euro, dyzelino – 1,639 euro, „MilesPlus“ dyzelino – 1,728 euro, dujų kaina siekė 0,692 euro.

Prisijungė ir kitas tinklas

Paskelbus apie tokią akciją, po kelių valandų, išlaikydamas tokias pat sąlygas, prie jos prisijungė ir degalinių tinklas „Viada“.

„Kolegų kvietimą jungtis prie padėkos akcijos klientams vertiname labai gerai. Šiuo sudėtingu metu turime ne konkuruoti, o susitelkti ir suvienyti jėgas, todėl džiaugiamės galėdami prisidėti prie iniciatyvų, kurios lengvina gyventojams pasiruošimą šventėms“, – sakė bendrovės „Viada“ mažmeninės prekybos vadovas Vytautas Bacevičius.

Nusidriekė spūstys

Tokia akcija pasinaudoti suskubo ne vienas vairuotojas. Jau 14 val. prie degalinių nusidriekė eilės, o dėl to, kai kuriose gatvėse ėmė formuotis spūstys.

Atsižvelgiant į išaugusią degalų paklausą, vairuotojai raginami iš anksto planuoti savo keliones, naudotis navigacijos programėlėmis bei aplenkti gatves, kuriose formuojasi spūstys prie degalinių.

Sostinės vairuotojai jau dalijasi, kad spūstys ėmė formuotis skirtingose Geležinio Vilko gatvės vietose, Kareivių ir Goštauto gatvėse, taip pat Laisvės ir Savanorių prospektuose.

Šiuo metu spūstys fiksuojamos:

  • Konstitucijos pr. link Konstitucijos pr. — T. Narbuto g. žiedo;
  • Ukmergės g. link Ukmergės–Perkūnkiemio g. sankryžos (į centrą);
  • Ozo g. link Kareivių—Kalvarijų—Ozo g. sankryžos;
  • Ateities g. link Ateities–Baltupio g. sankryžos (iš Fabijoniškių);
  • Kareivių g. link Kareivių—Verkių g. sankryžos (nuo Žirmūnų g.).


Apsunkintas eismas ir sulėtėję eismo srautai fiksuojami degalinių prieigose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)