Eismo situaciją mieste stebinčios įmonės JUDU („Susisiekimo paslaugos“) duomenimis, apie 14.30 val. sudėtingiausia eismo situacija fiksuojama Gariūnų gatvėje. Čia transporto spūstis driekiasi nuo prekybos centro „Depo“ iki pat išvažiavimo į A1 magistralę.

Eismo spūstys Vilniuje

Patys vairuotojai dalijasi, kad eismas stoja ir kitose pagrindinėse miesto gatvėse: Geležinio Vilko, Ozo ir Ukmergės gatvėse, taip pat dėl kelio darbų eismo pralaidumas ženkliai sumažėjęs Savanorių prospekte ir T. Narbuto gatvėse. Kelio darbai eismo judėjimą apsunkina ir Ozo gatvėje.

Eismo spūstys Vilniuje

Anot JUDU atstovų, Savanorių pr. eismą sunkina ne tik kelio darbai, tačiau ir ties Liepsnos gatve įvykusi avarija (kryptimi išvažiuojant iš miesto). Dėl kelio darbų šioje gatvėje penktadienį buvo fiksuojami ir viešojo transporto vėlavimai.

Eismo spūstys Vilniuje

JUDU atstovai įspėjo, kad keliones planuojantys vairuotojai turėtų pasilikti laiko rezervą, o keliaudami palaikyti saugų atstumą tarp transporto priemonių ir nepamiršti Kelių eismo taisyklių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją