Kaip rodo eismo stebėjimo sistemos duomenys, sulėtėjęs eismo srautas jau spėjo užkimšti pagrindines miesto arterijas. Grūstys susidarė Kareivių, Ozo, Kalvarijų gatvėse, taip pat Olandų gatvėje. Užsikimšo ir dalis Konstitucijos prospekto, Savanorių prospektas centro kryptimi, Eišiškių plentas.

Šias gatves vairuotojai, susisiekę su „Delfi“ redakcija, siūlo aplenkti, mat jose eismas labai lėtas, o pačios gatvės – ypač slidžios. Tačiau ne ką mažiau sudėtinga ir mažesnėse, ramesnėse gatvėse. Čia pasipylė eismo įvykiai.

Bent trys eismo įvykiai nutiko Upės gatvėje, Konstitucijos prospekte ir ant Karaliaus Mindaugo tilto. Čia koją pakišo pernelyg menki atstumai, išaugęs stabdymo kelias ir nepasirinktas saugus greitis.

Apie avarijas pranešama ir Žirmūnų, P. Žadeikos, Justiniškių gatvėse. Dar vienas eismo įvykis vairuotojų laukia Spaudos gatvėje. Dėl šių avarijų pravažiuoti sudėtinga ir taip pat formuojasi spūstys.

Eismo ekspertai vairuotojams primena, kad esant tokioms oro sąlygoms, prastam matomumui reikėtų ne tik pasilikti daugiau vietos manevrams ir laikytis didesnio atstumo, bet ir atleisti akceleratorių ir nusiteikti, kad kelionės truks ilgiau.

Išvažiuojantiems į gatves primenama, kad nepaisant snygio, reikėtų nusivalyti visus langus, ne tik priekinį, nusigremžti ledą. Jeigu savo jėgomis nepasitikima, geriausia būtų nebūtinas keliones atidėti arba vykti viešuoju transportu.

include("/www/delfi/php/local/formAdmin/gen/275.inc"); ?>

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)