Dėl ypač slidaus, ledu padengto kelio Vilniaus apylinkėse pranešama net apie kelias avarijas. Viena jų įvyko kelyje, vedančiame iš užmiesčio į Pilaitės mikrorajoną, dar viena – sostinės Vakarinio aplinkkelio pradžioje, naujajame Liepkalnio tunelyje taip pat eismo įvykis, kurį vairuotojai siūlo aplenkti visiškai, mat eismas – visiškai sustojęs. Automobiliai susidūrė ir Kareivių gatvėje.

„Atsargiai važiuokite, kelias – visiškas ledas“, – perspėja kitus eismo dalyvius socialiniuose tinkluose vairuotojai.

„Kaunas tampa visiška ledo čiuožykla“ – akcentavo laikinosios sostinės gyventojai, pridūrę, kad sunkumų kilo ir viešajam transportui, mat dėl apledėjusių laidų troleibussai negalėjo nė pajudėti, be to, sunkumų sukėlė ir ledu pasidengę kalniukai, į kuriuos troleibusai nebeužkilo.

Ne ką lengviau ir važiuojantiems magistralėmis. Nors AB „Kelių priežiūra“ slidžius kelių ruožus barsto, tačiau vairuotojų prašo atsižvelgti į kelio dangos būklę ir meteorologines sąlygas bei rinktis saugų, o ne maksimaliai leistiną greitį.

Socialiniuose tinkluose vairuotojai pasakoja matę ne vieną šalikelėje gulintį automobilį, apvirtusį ant stogo ar tiesiog nulėkusį nuo kelio. Kelininkai perspėja, kad ypač sudėtingos eismo sąlygos Šiaurės ir rytų Lietuvoje bei Jonavos, Ukmergės ir Kaišiadorių rajonuose. Čia pagrindiniuose keliuose vietomis susiformavęs plikledis, kai kur keliai su pažliugusio sniego provėžomis, slidūs.

Tapote tokių eismo sąlygų liudininkų, įamžinote nepavydėtiną padėtį keliuose? Praneškite!

include("/www/delfi/php/local/formAdmin/gen/275.inc"); ?>

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (49)