Pasak jos, dėl naktį buvusio ar besitęsiančio snygio, vietomis pereinančio į šlapdribą, sudėtingiausios eismo sąlygos šį rytą yra vakarų Lietuvoje, ypač Klaipėdos ir Kelmės rajonuose. Čia valstybinės reikšmės keliai slidūs, provėžuoti, su šlapio ar puraus sniego sluoksniu. Sniego sluoksnis Klaipėdos rajone siekia iki 15 centimetrų.

Šiaurės, šiaurės rytų, vidurio ir pietvakarių Lietuvoje eismo sąlygas sunkina plikledis.

Likusioje šalies dalyje magistraliniai keliai šlapi, krašto ir rajoniniai keliai provėžoti, vietomis padengti plonu pažliugusio ar prispausto sniego sluoksniu.

Keliai barstomi ir valomi, vairuotojai raginami rinktis saugų greitį.

Vakarų ir šiaurės vakarų Lietuvoje – šlapdriba, vietomis pereinanti į silpną snygį, kitur kritulių nėra. Oro temperatūra siekia nuo 0 iki 3 laipsnių šalčio.

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis dieną šiaurinėje šalies pusėje daug kur pasnigs, vyraus nedidelis sniegas, formuosis plikledis. Vėjas bus rytų, šiaurės rytų, 6–11 m/s. Aukščiausia oro temperatūra sieks nuo 4 laipsnių šalčio iki 1 laipsnio šilumos.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)