Eismo dalyviai prašomi būti atidūs, laikytis kelių eismo taisyklių ir eismo reguliuotojų nurodymų. Taip pat primenama nepalikti automobilių, kurie sudarytų kliūtis ir trukdytų sklandžiam transporto eismui, o ypač – viešojo transporto judėjimui. Minėtomis dienomis prie kapinių patruliuos ir policijos pajėgos.

Siekiant užtikrinti artimųjų kapus lankančių keleivių saugumą, į Rokantiškių ir Karveliškių kapines kursuojantys 63 ir 37 maršrutų autobusai gegužės 1 – 3 d. važiuos dažniau nei įprastai. Be to, planuojama, kad jie bus talpesni.

Gegužės 1 d. viešasis transportas važiuos pagal sekmadienio ir šventinės dienos tvarkaraščius. Naujausi tvarkaraščiai visuomet skelbiami internete, taip pat teirautis galima ir telefonu 85 210 7050. Pačiose stotelėse esančių tvarkaraščių laikinai stebėti nereikėtų.

Tęsiantis karantinui miestiečiai raginami elgtis sąmoningai, pagal galimybes atsisakyti visų nebūtinų kelionių. Viešuoju transportu važiuokite atsakingai – dėvėti apsaugines kaukes, kaskart įlipant ir išlipant iš viešojo transporto prie vidurinių durų dezinfekuotis rankas, laikytis atstumo, užimti sėdimas vietas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)