Geriausius įvertinimus suteikė ne vien tik Vakarų Europos leidiniai – padangas aukščiausiais balais įvertino Lenkijos ir Rusijos žurnalų specialistai, o visai neseniai, išbandę naujausius vasarinius modelius, jas geriausiomis išrinko ir Australijos padangų specialistai. Tad gamintojo padangos šiemet pelnė net 10 absoliučių pergalių ir 12 geriausių įvertinimų 16-oje vasarinių padangų testų.

Geriausios tarptautinių žurnalų testuose

Skirtos nuo kompaktinių iki prabangių automobilių, „PremiumContact 6“ vasarinės padangos buvo bandomos beveik visuose didžiausiuose testuose. Šį modelį išbandė Vokietijos, Austrijos ir Šveicarijos automobilininkų klubai, taip pat populiarus Vokietijos žurnalas „Auto Bild“. Visų trijų šalių automobilininkų klubų testuose padangos buvo įvertintos „Best in Test“ ir „Eco-Champion“ (skiriamas už degalus taupantį mažiausią pasipriešinimą riedėjimui) apdovanojimais ir buvo vienintelės padangos, pelniusios aukščiausią „1+“ įvertinimą ridos teste.

Taip pat „Auto Zeitung“ teste nugalėjusios padangos buvo išskirtos kaip turinčios „ypatingai didelį saugumo rezervą šlapiame kelyje. „PremiumContact 6“ pelnė aukščiausius įvertinimus ir kituose testuose – jos buvo išrinktos geriausiomis Lenkijos „Motor“ ir Rusijos „Za Rulem“ bandymuose, kur padangos apibūdintos kaip „geriausios stabdant sausame kelyje ir pasižyminčios geriausiu valdymu, važiuojant šlapiu ir sausu keliu. Australijoje leidžiamas žurnalas „Wheels“ taip pat joms skyrė aukščiausią įvertinimą, kur jos pralenkė kitus Europos, JAV ir Azijos padangų gamintojų modelius.

Sportinės padangos

Šį pavasarį itin pažangios „Continental“ sportiniams ir prabangiems automobiliams skirtos „SportContact 6“ padangos nugalėjo dviejuose padangų testuose, kuriuos atliko „Sport auto“ ir „Auto Bild Sportscars“ leidiniai. „Sport auto“ testuotojai padangas įvardijo kaip „išskirtines“, o „Auto Bild Sportscars“, kurie teste išbandė net 50 skirtingų komplektų padangų, jas apibūdino kaip aukščiausios klasės sportines padangas ir taip pat skyrė pirmą vietą.

Geriausios specializuotų leidinių testuose

Drauge su išsamiais automobilių žurnalų ir klubų atiliktais testais, vasarinės „Continental“ padangos buvo itin gerai įvertintos ir specializuotų leidinių bandymuose. Pavyzdžiui, „VanContact 4Season“ – furgonams ir kemperiams skirtos padangos – užėmė pirmą vietą „Auto Bild Reisemobil“ atliktuose bandymuose, o specialistai jas apibūdino kaip „geriausias teste – pavyzdines padangas“. „Gute Fahrt“ – žurnalas, rašantis apie „Volkswagen“ grupės automobilius – išbandė originalios įrangos 215/50 R 18 „ContiSportContact 5“ padangas. Jų išvada: padangos – be trūkumų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)