Vilniaus miesto savivaldybė paskelbė, jog pagal TKA išvadas, šešiose sostinės gatvėse papildomos lentelės su žaliomis rodyklėmis gali būti grąžintos neterminuotam laikui. Dėl eismo reguliavimo sprendimų kitose sankryžose miesto savivaldybė ir toliau tarsis su TKA.

Sankryžos, kuriose žaliosios rodyklės bus grąžintos pirmiausia:

  1. Liepkalnio g. – Žirnių g. – Minsko pl.;
  2. Saltoniškių – Sėlių g.;
  3. A. Goštauto – Gynėjų g.;
  4. G. Vilko – Baltupio – Didlaukio g.;
  5. T. Narbuto – Saltoniškių g.;
  6. Nemenčinės pl. – Saulėtekio al.


Tiesa, lentelės su žaliomis rodyklėmis atsiras ir kitose sankryžose, tačiau tai bus laikinas sprendimas, kol bus priimti kiti sprendimai, žinoma, rodyklės jose gali būti paliktos ir neterminuotam laikui, je tam pritars TKA.

Vilniaus vicemeras teigė, jog kitose sankryžose žaliosios rodyklės grąžinamos tik pranešus Transporto kompetencijų agentūrą, tačiau dėl konkrečių sprendimų bus tariamasi.

„Sutarėme, jog 6-ose sankryžose, kur žaliosios rodyklės grąžinamos neterminuotam laikui, darbus pradedame tuojau pat, o dar keliolikoje sankryžų žalias rodykles grąžiname be patvirtinimo, tačiau ir be pasisakymo prieš. Apie tai, kad rodykles grąžinsime ir kitose sankryžose, pranešėme Transporto kompetencijų agentūrai. Šiose sankryžose paraleliai ieškosime sprendimų, kurie užtikrintų infrastruktūros pagerinimą eismo saugumo ir pralaidumo prasme, o juos radę, jei tai įmanoma, žalias rodykles pakeisime kitais sprendimais", – aiškino V. Mitalas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)