Ramūnas pasidalino savo istorija iš tų laikų, kai Lietuvoje atsirado pirmi mobilieji telefonai. Tuomet, pasakojo vyras, kalbėtis mobiliaisiais buvo svarbi įvaizdžio detalė, nesvarbu, ką beveiktumei.

DELFI skaitytojas nusprendė pasikalbėti telefonu vairuodamas. Kai pasakojo pats, turėjo būti bene geriausia diena metuose, mat – jo gimtadienis, priekyje sėdėjo geriausias draugas, ant galinės sėdynės – pora merginų.

„Telefonas netyčia iškrito tiesiai draugui po kojomis. Siekiau paimti ir nesupratau, kad akceleratoriaus neatleidau, o priekyje laukė aštrus posūkis į dešinę“, – atsiminė vyras.

Neišsukęs posūkio jis savo automobiliu rėžėsi tiesiai į priekyje buvusį „Ford Sierra“ automobilį.

Ramūnas pasakojo, kad tąkart pokalbis telefonu ne vietoje ir ne laiku jam atsiėjo ypač brangiai.

„Ir čia neskaičiuojant baudos – teko atseikėti 1800 JAV dolerių, mat vairuotojo civilinės atsakomybės draudimas tais laikais dar nebuvo privalomas“, – atsiminė vyras, prisipažinęs, kad gimtadieninė nuotaika buvo visiškai sugadinta.

Dalyvaukite konkurse

DELFI drauge su partneriu „Ergo“ skelbia konkursą ir kviečia papasakoti, kuo baigėsi bandymas vairuoti ir naudotis mobiliuoju telefonu vienu metu.

Užpildykite aukščiau esančią formą ir papasakokite savo istoriją – galbūt būtent jūs laimėsite vairuotojo civilinės atsakomybės draudimą visiems metams. Laimėtojai renkami kas savaitę iki pat rugsėjo.

Pirmąja laimėtoja tapo Greta, papasakojusi apie patirtą avariją panorus paskambinti bičiuliui ir pakviesti išgerti kavos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)