Atnaujinta 13.43 val.: Kaip DELFI informavo Miglė Bielinytė, SĮ „Susisiekimo paslaugos“ Komunikacijos vadovė, troleibusų kontaktinė linija sutaisyta ir visi troleibusai vėl važiuoja savo maršrutu.

Miglė Bielinytė, SĮ „Susisiekimo paslaugos“ Komunikacijos vadovė, DELFI sakė, kad pasakyti, kiek laiko prireiks kontaktinio tinklo remontui, sudėtinga, mat neaišku, dėl kokių priežasčių linija trūko.

Anot jos, gedimo priežastys paaiškės tik šį sutvarkius, todėl šiuo metu viešojo transporto keleiviams teks susitaikyti su kiek pakeistu troleibusų maršrutu.

Skelbiama, kad centro kryptimi per minėtą sankryžą negali pravažiuoti 3, 12, 14 maršruto troleibusai. Jie laikinai nukreipiami Kosciuškos, Žygimantų gatvėmis.

Taip pat keičiasi ir 6 bei 10 maršruto troleibusų eismas. Šiais numeriais pažymėti troleibusai nukreipiami Šeimyniškių-Žirmūnų gatvėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)