Daugiau naujienų galite skaityti čia.

Kaip socialiniame tinkle „Facebook“ skelbia kauniečiai, avarija fiksuota Baltų prospekte, netoli sankryžos su J. Grušo ir Rasytės gatvėmis. Kylant į Šilainių kalną formuojasi spūstis, dėl slidžios dangos čia sunkiai užvažiuoja net lengvieji automobiliai.

Kauniečių teigimu, sunkiasvorės transporto priemonės neužkyla į Chemijos gatvės kalną, į kalną įvažiuoti ir A5 keliu judantiems nuo Vilijampolės link Akademijos.

Didžiulė spūstis formuojasi Pramonės prospekte – per visą jo ilgį automobiliai praktiškai stovi. „Google Maps“ duomenimis, avarija čia fiksuota prie žiedinės sankryžos su V. Krėvės prospektu.

Techninių eismo įvykių taip pat neišvengta R. Kalantos gatvėje, Savanorių prospekte netoli Aklųjų sankryžos, S. Žukausko gatvėje – minėtose vietose driekiasi ilgos automobilių eilės, skaitytojai įspėja, kad itin slidu Užnemunės gatvėje. Eismas daugiau ar mažiau paralyžiuotas visame Kaune.

Situacija itin prasta ir regioniniuose keliuose. Automobiliams susidūrus tarp Petrašiūnų nusukimo ir Muravos viaduko, srautas sunkiai juda A1 magistrale link „Megos“. 1911 keliu važiuojant nuo Girininkų link Rokų susidūrė lengvasis automobilis ir autocisterna – ši po smūgio nulėkė nuo kelio.

Kaip „Kas vyksta Kaune“ rašė kauniečiai, automagistralę Klaipėda-Vilnius ties Sitkūnais dengia grynas ledas, automobiliai čia juda lėtai, sąlygos sudėtingos ir per Domeikavą važiuojant link Vandžiogalos, link Lapių, Karmėlavos ir Garliavos (tiek 130, tiek 139 keliais).