Apie sužeistus ar sužalotus žmones nepranešama, tačiau dėl eismo įvykių pamažu formuojasi spūstys pagrindinėse miesto gatvėse. Eismas sulėtėjęs Geležinio Vilko, Kareivių gatvėse, Savanorių prospekte, Tūkstantmečio gatvėje. Neabejotina, kad prie spūsčių prisidės ir tie vairuotojai, kurie darbo savaitę pabaigti ir palikti miestą norės anksčiau.

Kaip informavo DELFI skaitytojai, sudėtinga situacija susiklostė netoli oro uosto ir posūkio į Eišiškių plentą. Pranešama, kad ten neveikia šviesoforas, todėl susiformavo eismo grūstis. Prireikė ir policijos. Pareigūnai čia reguliuoja eismą.

Gausus snygis Vilniuje

Vilniaus gatves prižiūrinti „Grinda“ informavo, kad kelių valymo ir barstymo technika į sostinės gatves išvažiavo jau apie 5 val. ryto. Prevenciškai buvo barstomos sostinės gatvės, kad ant jų nesusidarytų sniego sluoksnis. Šiuo metu, snygiui įsismarkavus, gatvėse dirba visi 48 bendrovės smėlio ir barstytuvai.

„Sniegas valomas verstuvais ir barstomas druskomis, situaciją koordinuojame su kitomis dispečerinėmis tarnybomis. Dabar gatvės padengtos nedideliu tirpstančio sniego sluoksniu, tačiau vietomis gali susidaryti slidžių ruožų. Raginame vairuotojus būti atsargius ir tokiomis žiemiškomis sąlygomis rinktis saugų greitį“, – sako UAB „Grinda“ direktorius Kęstutis Vaicekiūtis.

Sniego valytuvą darbą galite stebėti čia. Apie sudėtingesnes atkarpas prašome informuoti tel. 1355.

Socialiniuose tinkluose plinta avarijų vis kitose miesto vietose nuotraukos. Netrūksta ir komentarų, kad dauguma įvykių tėra techniniai, įvykę dėl to, kad vairuotojai nesilaikė saugaus atstumo, neįvertino eismo sąlygų ir nespėjo sustoti.

Skelbiama ir tai, kad Žemųjų Panerių mikrorajone, kelyje į Kauną, į kalną neužkyla krovininiai automobiliai. Vairuotojams patariama rinktis kitą kelią, mat čia formuojasi spūstys.

Eismo informacijos sistemoje skelbiama ir tai, kad susiformavo spūstys Kareivių, Geležinio Vilko ir Olandų gatvėje. Vairuotojams patariama jas apvažiuoti aplinkinėmis gatvėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (129)