Kaip DELFI pranešė pagrindinėse Vilniaus arterijose įstrigę vairuotojai, didžiausia problema tapo gausybė avarijų. Pastarosios, informavo policijos pareigūnai, daugausiai techninės, visgi prasilenkti transportui sudėtinga ne vienoje vietoje.

Vilniui dūstant nuo vakarinio piko spūsčių, Geležinio Vilko g., netoli Vingio parko, susidūrė trys automobiliai.

Avarijos metu žmonės nenukentėjo, tačiau eismas Geležinio Vilko g., važiuojant nuo centro į Vingio parko pusę, beveik visiškai paralyžiuotas: automobiliai arba stovi, arba vos vos juda. Susidarė milžiniška spūstis.

Apie avariją pranešama ir greta Petro ir Povilo bažnyčios. Dar viena užfiksuota ir Geležinio Vilko gatvėje, netrūksta smulkesnių įvykių, apie kuriuos bus informuotos tik draudimo bendrovės, kurioms prireiks atlyginti žalą nukentėjusiems.

„Viskas stovi“, „Nejudame jau 20 minučių“, „Niekas nevažiuoja“ – tokiomis pastabomis keldami nuotraukas į „Facebook“ dalinasi į namus greičiau patekti norintys vairuotojai.

Vilniaus gatvės sustingo

Remiantis eismo informacija, didžiulės spūstis susiformavo Geležinio Vilko gatvėje nuo pat Ozo g. viaduko iki Gerosios Vilties žiedo. Sustingo eismas Kareivių ir Ozo gatvėse, labai lėtai judama Kalvarijų gatvėje.

Kantrybės prireiks važiuojantiems Žirmūnų, Šeimyniškių gatvėmis, Konstitucijos prospektu. Automobilių grūstys susiformavo Olandų, Goštauto gatvėse. Spūstys formuojasi ir Tūkstantmečio, Žirnių gatvėse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (139)