Apie bene sudėtingiausią situaciją pranešė Konstitucijos prospektu ir Šeimyniškių gatvėmis į namus grįžtantys vairuotojai. Automobilių eilės čia nusidriekusios iki pat Tuskulėnų gatvėje esančios žiedinės sankryžos bei apima žiedą greta Petro ir Povilo bažnyčios.

Ir atvirkščiai, norintys Konstitucijos prospektu pasiekti Edukologijos žiedą ar išvažiuoti į Žalgirio gatvę, visiškai sustabdė eismą Lvovo gatvėje.

Važiuojantiems į namus nepatartina į maršrutą įtraukti Olandų gatvės krypties miesto centro link.

Spūstys sukaustė ir Geležinio Vilko gatvę važiuojant iš tunelio Baltupių link, eismas sustojo ir Goštauto gatvėje. Teigiama, kad čia sudėtinga situacija susiklostė dėl greta Edukologijos žiedo nutikusio eismo įvykio.

Vakarinis pikas sukaustė eismą ir Ozo bei Kareivių gatvėse abiem kryptimis. Dėl užsikišusių šių gatvių, spūstys susiformavo ir Kalvarijų, Žirmūnų gatvėse.

Eismo ekspertai pataria, kad važiuojant spūstyse verta prisiminti dvi taisykles. Pirmoji – neprarasti kantrybės, mat ėmus elgtis chaotiškai iki apdaužyto automobilio ar rimtesnės nelaimės – nebetoli. Antroji – stebėti aplink esančius vairuotojus, mat kartais jų išsiblaškymas ar agresija taip pat gali pasibaigti eismo įvykiu ir dar prailginti kelionę į namus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)