Kaip skelbiama, balandžio 30 d. Lietuvos istorinių transporto priemonių išsaugojimo asociacija „Retromobile“ Šiauliuose organizuoja istorinės-senovinės auto-moto technikos 2016 metų sezono atidarymą.

Ši organizacija vienija asmenis, kurie savo jėgomis restauruoja ir visuomenei pristato technikos istorinius paminklus – senovinius automobilius bei motociklus.

Renginio organizatoriai yra sumanę, kad atitinkamų istorinių laikotarpių techniką turėtų lydėti ekipažai, savo apranga bei kitomis detalėmis simbolizuojantys transporto priemonės eksploatavimo epochos dvasią.

Autentiškos aplinkos įvaizdžio formavimui Šiaulių miesto savivaldybė yra organizatoriams išdavusi leidimą prie rusiškų bei vokiškų karinių transporto priemonių derinti atitinkamas karines uniformas, simboliką bei ginklų muliažus.

Taigi miesto gyventojų turėtų negąsdinti šią dieną miesto gatvėse išvysta sovietinė bei nacistinė atributika. Tai – tik atraktyvaus reginio detalės, perspėja policija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)