Gegužės viduryje pradėjus veikti TA kompleksui Taikos prospekte, ankstesnioji stotis Chemijos g. 8 bus uždaryta. Taikos prospekto TA centras skirtas iš anksto internetu www.kauno-tac.lt užsiregistravusiems vairuotojams, tačiau čia taip pat palikta galimybė atlikti TA ir bendrosios eilės principu.

Pradėjus veikti naujajam TA centrui Taikos prospekte, Kauno vairuotojai turės galimybę iš anksto į TA užsiregistruoti internetu www.kauno-tac.lt jau į dvi miesto, įskaitant Vilijampolę, stotis.

Taikos prospekto TA stotyje dvi linijos skirtos krovininių ir keturios – lengvųjų transporto priemonių patikrai. Dar vienoje linijoje bus atliekamos transporto priemonių ekspertizės ir įvertinama jų techninė būklė. Naujajame objekte per dieną numatoma atlikti iki 350 pirminių TA.

Čia įdiegtas švieslenčių ir eilių reguliavimo modulis. Iš anksto į TA užsiregistravę vairuotojai į patikros liniją bus kviečiami, kaip kad banko salėje, švieslentėje įsižiebus jų eilės numeriui.
Techninių apžiūrų stotis Kaune, Taikos pr.

„Be užsiregistravusiųjų Taikos prospekte bus aptarnaujami ir iš anksto neužsirašę vairuotojai, „gyvos“ eilės principu. Tačiau ir šiuo atveju kontrolierius negalės pasirinkti tikrinamo automobilio, nes jį automatiškai paskirs elektroninė sistema. Tai įdiegta plėtojant Antikorupcijos projektą, kurį sėkmingai vykdo šalies techninės apžiūros įmonių asociacija“, – sako Kauno TAC direktorius Gintaras Ciegis.

Į visas šalies TA stotis, tarp jų ir Kauno zonos, iš anksto techninei apžiūrai registruojama internetu www.VTA.lt. Tai oficiali Lietuvos techninės apžiūros įmonių asociacijos interneto svetainė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)