Ne vienas vilnietis pastebėjo, kad Gedimino pr. – tarsi Bermudų trikampis, kuriame dėl neaiškių priežasčių stoviniuoja sugedę automobiliai. Kokie gedimai juos kamuoja dažniausiai sunku pasakyti – neretai su įjungta avarinio sustojimo signalizacija stovi ne tik naudoti, bet ir nauji, rodos tik iš salono išriedėję automobiliai. Žurnalistai nusprendė pradžiuginti tokių mašinų vairuotojus ir vieną dieną surengė akciją pasiūlydami nemokamai nutempti sugedusius automobilius į servisą, mat čia patekusieji į bėdą rizikuoja gauti baudą – visame prospekte stovi ženklai, draudžiantys ne tik stovėti, bet ir sustoti.

Keista, tačiau absoliuti dauguma vairuotojų atsisakė nemokamos pagalbos ir visaip bandė teisintis, tarsi prieš juos stovėtų ne geranoriškai nusiteikę žmonės, o bausti pasiruošę pareigūnai. Štai vienas diplomatiniais numeriais pažymėto automobilio vairuotojas, pamatęs, kad ruošiamasi nutempti jo „Kia Sportage“, tekinas išlėkė iš „McDonald's“ užkandinės ir aiškino, kad automobilį neleistinoje vietoje paliko, nes turėjo skubų susitikimą.

Dar keisčiau elgėsi prie vienos šokoladinės sustojusio „Audi Q7“ vairuotoja. Pasiūlius pagalbą, iš automobilio pasigirdo perspėjimas, kad šioje šokoladinėje eksperimentą vykdę vyrai nuolaidų nesitikėtų. Savo ruožtu žurnalistai primena, kad neleistinoje vietoje palikus automobilį vairuotojai taip pat nesitikėtų nuolaidų iš policijos pareigūnų.

Linksmame TV laidos „Ne vienas kelyje“ siužete žiūrėkite plačiau, kaip vairuotojai rizikuoja gauti baudą ir teisinasi techninės pagalbos meistrams.

TV laidą „Ne vienas kelyje“ žiūrėkite sekmadieniais 17.00 val. per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (171)