„Automobilių techninės apžiūros srityje Lietuvoje vyrauja vienos eilės principas. Todėl siekdami taupyti vairuotojų, atvykusių atlikti automobilių techninę apžiūrą, laiką įdiegėme išankstinės registracijos funkciją. Prieš atvykdami į mūsų stotį lankytojai turi užsiregistruoti telefonu arba internetu. Kaip ir tikėjomės, statybos darbai vyko sklandžiai, buvo atlikti laiku, tad prieš oficialų atidarymą jau kelias savaites vykdėme tikrinimo technologinės įrangos testavimo darbus“, – pasakojo „Tuvlita“ vadovas Antanas Dadurka.

Į naująją stotį atvykę iš anksto užsiregistravę vairuotojai turės atsispausdinti bilietą su numeriu, kuriam įsižiebus švieslentėje, bus kviečiami į patikros salę. Šalia pastato, lankytojų patogumui, įrengta 16-os vietų automobilių stovėjimo aikštelė su švieslentėmis virš įvažiavimo vartų.

Naujojoje „Tuvlita“ techninės apžiūros stotyje vienu metu bus galima aptarnauti 12 lengvųjų ir 3 krovininius automobilius.

Statybos kainavo 6 mln. litų, centrą pastatė Suomijos koncernui priklausanti bendrovė „YIT Kausta“. Daugiau nei 500 kvadratinių metrų plote pastate įsikūrė ir Techninių apžiūrų įmonių asociacija. Be techninės apžiūros patalpų, administracinių, buitinių bei techninių patalpų pastate taip pat bus įrengta speciali transporto priemonių laboratorija ir mokymų klasė. Šiuo metu centre dirba 14 darbuotojų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)