Žmonės kritikuoja ir reiškia savo neigiamas mintis visose srityse: kodėl jis dirba tokį darbą, kodėl jis tiek gauna, kodėl valdžia bloga. Kažkaip dažnai reiškiamės užsilipę ant bačkos“, – kalbėjo D. Jonušis.

Lenktynininkas, BMW vairavimo akademijos instruktorius, 1000 km lenktynių organizatorius D. Jonušis lenktyniavimą gatvėse, ypač prie sankryžų ir dar su BMW automobiliu sieja su jaunimo noru pasirodyti ir su absoliučiu žinių trūkumu.

Darius Jonušis
„Kas yra automobilis, kaip jis stoja, kiek laiko trunka pakeisti jo kryptį, ką lemia padangos ir t.t. tikrai žino vienetai. Tačiau kaip visi kalba, kad reikia riboti automobilio galingumą ar kažką drausti, tai neteisinga. Uždrauskim tada „Coca-Cola“, juk visi žinome, kad ji yra nesveika, uždrauskim riebius maisto produktus. Galų gale, koks skirtumas, koks tai automobilis. Vertinant vieną ar kitą markę yra tas pats rezultatas“, – pasakojo D. Jonušis.

Tuo metu jo įkurtos BMW vairavimo akademijos tikslas yra ugdyti atsakingus vairuotojus, suvokiančius, kas vyksta kelyje ir gebančius tinkamai valdyti tokio tipo automobilį.

„Žinoma, mokome ir vairavimo su slydimo elementais, bet siekiame, kad vairuotojas galėtų maksimaliai valdyti automobilį“, - sakė D. Jonušis.

Laida „Prie pietų stalo“ transliuojama darbo dienomis 12.10 val.