Geltona ištisinė linija žymi vietas, kur uždrausta sustoti ir stovėti. Greta tokios linijos pastatytas tarnybinis policijos pareigūnų mikroautobusas „Ford Transit“ akimirksniu įžiebė internautų diskusijas. Atsirado pokštaujančių, kurie teigė, kad pareigūnai veikiausiai nerado vietos prie pamėgtos kavinės.

Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai skuba nuraminti pasipiktinusius šiauliečius.

„Tai yra operatyvinės grupės automobilis. Buvo tarnybinis iškvietimas, pareigūnai skubėjo į įvykį. Kadangi Tilžės gatvėje piko metu fiziškai vietos beveik nėra, kad pareigūnai negaištų laiko, automobilį pastatė ant geltonos linijos“, – Etaplius.lt teigė Artūras Šliavas, Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos grupės vyriausiasis specialistas.

Pasak jo, pareigūnai privalėjo skubėti į iškvietimą. „Šiuo atveju nebuvo kitos išeities. Policininkai tiesiog nepaliko įjungtų švyturėlių, kad negąsdintų praeivių“, – pasakojo A. Šliavas.

Jo teigimu, patys pareigūnai tokių Kelių eismo taisyklių pažeidėjų netoleruoja. „Čia buvo įvykis, bet jei šiaip žmogus pasistatytų taip automobilį ir išeitų į parduotuvę, tada baustume“, – konstatavo pareigūnas.