Kaip DELFI sakė Kauno savivaldybės transporto ir eismo organizavimo skyriaus vedėjas Paulius Keras, naujas šviesoforas ties minėta sankryža pastatytas tik šį antradienį. P. Keras neslepia, kad problemų dėl šio šviesoforo yra.

Problema tokia, kad vairuotojas pagal kelio žymėjimą sustojęs pirmoje ir antroje eismo juostose neturi jokių galimybių matyti šviesoforo, nes jis lieka keliolika metrų už nugaros.

Užsidegus žaliam šviesoforo signalui pirmoje ir antroje eismo juostose stovintys vairuotojai jo nemato – tuomet prasideda garsinių signalų lavina. Kol niekuo dėtas vairuotojas suskuba pajudėti, šviesofore įsižiebia raudonas signalas.

„Pastebėjome problemą, tačiau šviesoforai įjungti tik antradienį. Tiesiog oro sąlygos neleido atlikti kelio ženklinimo darbų ir perkelti STOP linijos. STOP linijos čia išlikę nuo pavasarinio ženklinimo. Kai tik leis oras subraižysime naujas linijas“, - DELFI teigė P. Keras.

Nauji šviesoforai pastatyti ir Vytauto prospekto ir Kęstučio gatvių sankryžoje ir ties Savanorių prospekto ir K. Petrausko gatvės sankryža.

„Čia yra tiesiog neužbaigti darbai. Orai tokie, kad žiemą ne visada galima ženklinti gatves“, - teigė P. Keras. Valdininko teigimu, naujas STOP linijos planuojama pažymėti jau šį savaitgalį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (271)