Naujoje TA stotyje įrengta universali lengvųjų automobilių, motociklų, mopedų, keleivinių ir sunkiasvorių transporto priemonių bei priekabų techninės apžiūros linija. Joje vienu metu gali būti tikrinama trijų transporto priemonių techninė būklė.

Nemenčinės stotis išsiskiria tuo, jog čia įdiegta lanksti klientų srauto optimizavimo sistema, leidžianti „gyvą“ eilę derinti su išankstine registracija telefonu.

Šiam tikslui buvo specialiai suprojektuota klientų priėmimo aikštelė, padalinta į dvi sekcijas. Viena skirta pasirinkusiems bendrą eilę, kita – iš anksto užsiregistravusiems. Pastarieji, atvykę paskirtu laiku, priimami iš karto ir išvengia gaišaties.

„Ateityje mes planuojame įdiegti naujovę, leisiančią transporto priemonių valdytojams iš anksto užsiregistruoti ne tik telefonu, bet ir internetu. Tokiai registracijai pakaks užsukti į jau dabar veikiančią interneto svetainę vta.lt“, - teigė naują TA stotį pastačiusios bendrovės „Tuvlita“ vadovas ir asociacijos „Transeksta" prezidentas Antanas Dadurka.

Tikimasi, kad naujoje TA stotyje lankysis ne tik Vilniaus rajono, bet ir Nemenčinės link išsidėsčiusių sostinės mikrorajonų bei priemiesčių gyventojai, netgi įsikūrusieji Pabradės pusėje. Tokią potencialių savo klientų geografiją regi įmonės „Tuvlita" atstovai, neabejojantys, kad naujoji Nemenčinės stotis turėtų sumažinti kitų „Tuvlitos“ padalinių, ypač TA stoties Lentvario gatvėje, apkrovas.

Įvertindamas naująją TA stotį Nemenčinės seniūnas Mečislav Borusevič jos paskirtį prilygino neatidėliotinos skubos paslaugų, kaip antai, stomatologo, grupei. „Dabar niekas nenori gaišti. Visiems brangus laikas. Aktualu, kad ne tik įranga, bet ir visa aplinka XXI-ąjį amžių atitinkantis pastatas tikrai patrauks ne tik vietinių, bet ir pravažiuojančių dėmesį“, - sako M.Borusevič.

Nemenčinės TA stoties pamainą sudarys trys darbuotojai. Tačiau tik vienas iš jų, stoties vadovas, čia dirbs nuolat. Kiti du – kontrolieriai – į darbą Nemenčinėje važinės iš kitų bendrovės „Tuvlita“ TA stočių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (123)