Chemijos g. esančiame techninės apžiūros centre vyro mašiną apžiūrėjęs specialistas pažymėjo, kad stipriai pažeista transporto priemonės padanga, taip pat pastebėta, kad netinkamai sureguliuoti priekiniai žibintai, rašo „Kauno diena“.

Su išvada dėl padangos pažeidimo nesutikęs Tautvydas nuskubėjo į kitą techninės apžiūros stotį, įsikūrusią Vilijampolėje, kurioje užfiksuoti šie pažeidimai: nustatytų reikalavimų neatitinka padangos protektoriaus gylis, kliba stabilizatorius, o žibintų sureguliavimui šioje stotyje esantis šviesos fiksavimo prietaisas neturėjo priekaištų.

Kaune, Kėdainiuose, Jonavoje ir Kaišiadoryse esančius techninės apžiūros taškus vienijančios bendrovės Kauno techninės apžiūros centro direktorius Gintaras Ciegis tikino, kad ši istorija yra kur kas paprastesnė, nei gali pasirodyti.

„Mes turime nuotrauką, kuri įrodo, kad padangos šone protektorius nudilęs, jo išvis nėra. Iki kovo toks trūkumas buvo įvardijamas kaip padangos pažeidimas. Tad nekeista, kad dviejų centrų darbuotojai tą patį trūkumą įvardijo skirtingai. Svarbiausia, kad abiem atvejais kalbama apie tą pačią padangą, – dėstė G. Ciegis, kuris negalėjo tiksliai paaiškinti, kodėl per pirmąją techninę apžiūrą prietaisai rodė, kad žibintai nesureguliuoti, o vėliau trūkumų nepastebėta. – Tai priklauso nuo daugybės faktorių: nuo oro slėgio padangose, amortizatorių darbo, vietos, kur pastatytas automobilis“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (303)