Kaip rašoma ngkub.ru, Raudonosios ir Gogolio (Maskva) gatvių kampe priešais madingą sportinių prekių parduotuvę priešpriešinėje eismo juostoje sustojo juodas „Porsche Cayenne“ markės automobilis. Tokiu metu žmonių gatvėse gausu, apie 10 asmenų sustojo pažiūrėti, kuo viskas pasibaigs.
Prie pastatyto automobilio privažiavo kelių patrulio mašina. Vyresnysis policijos leitenantas Kirillas Pirogovas ėmė aiškintis, kieno automobilis.

Partijos LDPR koordinatoriaus padėjėjas Kirillas Kirejevas išvažiavo iš automobilių stovėjimo aikštelės į Raudonąją gatvę kaip tik tuo metu, kaip tik tą akimirką, kai „Porsche Cayenne“ atliko pavojingą manevrą.

Po 10 min. iš parduotuvės išėjo dvi merginos. Vietoje atsiprašymo vairuotojams, kuriems sukėlė nepatogumų, pasipylė įžeidinėjimai, keiksmai ir grasinimai žurnalistui ir K. Kirejevui.

Vairuotoja grasino tėtušiu, kuris dirba prokuratūroje, broliu iš Kovos su ekonominiais nusikaltimais poskyrio ir tuo, kad ji dirba Tkačevo transporto įmonėje. Prieš pasirašydama įvykio protokolą, mergina paleido keiksmų seriją. Galiausiai šūktelėjo: „Aš jus įsiminiau.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (185)