Ekovairavimas yra šiuolaikinis vairavimo būdas, todėl norisi, kad vairuotojai, ypač pradedantys, perimtų pagrindinius tokio vairavimo principus. Nauda yra akivaizdi ir nereikia galvoti tik apie ekonomiją. Tai ne tik degalų sąnaudos, bet ir saugumas keliuose“, - teigia UAB „Ecodriving LT“ direktorė Vaida Balčiūnienė.

DELFI kartu su „Audi“ atstovais „Moller Auto Vilnius“ ir „Ecodriving LT“ pristato reportažų ciklą „Ekovairavimo testai“. Čia savo sugebėjimus prie vairo demonstruos ir tarpusavyje rungsis garsūs žmonės, kurie išklausę profesionalių instruktorių pastabų, pasistengs įveikti tam tikrą maršrutą su kuo mažesnėmis degalų sąnaudomis.

Pirmoje laidoje savo jėgas išbandys aktoriai Vytautas Rumšas ir Jokūbas Bareikis. Šio reportažo premjera įvyks kitą penktadienį, lapkričio 16 dieną, o kol kas susipažinkime su ekovairavimo ypatumais bei intriguojančios dvikovos fragmentais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)