Greta jau kuris laikas veikusio Techninių apžiūrų centro padalinio Šilutės plento 3-iuoju numeriu pažymėtame name nuo balandžio 30-osios pradėjo veikti dar vienas bendrovės padalinys. Naujame, erdviame pastate veiks dar tris mašinas vienu metu tikrinti leidžiantys įrenginiai.

Spartaus ir kokybiško darbo palinkėjimai bei džiugios bendrovės „Transkona“ vadovų prognozės leido viltis, kad prie techninių apžiūrų centro išnyks eilės, o vairuotojai liks patenkinti specialistų triūsu.

Dabar Klaipėdoje veiks trys krovininių automobilių bei penkios lengvųjų automobilių apžiūros linijos.

Bendrovės „Transkona“ generalinis direktorius Paulius Pleskovas džiaugėsi, kad įkurtuves švenčiančiame padalinyje sumontuota naujausia Vokietijos gamintojų įranga, kokios Lietuvoje kol kas joks kitas centras neturi. Ji atitinka visus netrukus Lietuvoje įsigaliosiančius ES reikalavimus krovininių automobilių patikrai.

Naujajame centre vairuotojams bus kur kas patogiau, kadangi nuo lietaus juos saugos stogas.

Jau dabar klientų patogumui į eilę automobilio techninei apžiūrai galima užsirašyti telefonu. Tikimasi, kad taip gerokai sutrumpės gyvos eilės.

Nuo rudens planuojama išankstinį užrašymą pradėti ir internetu.

Iš pradžių naujojo centro specialistai planuoja dirbti viena pamaina, darbo dienomis nuo 8 iki 17 val., o šeštadieniais nuo 8 iki 16 val. P.Pleskovas tikino, jeigu bus poreikis, centras dirbs ir dviem pamainomis.

„Transkonos“ darbuotojai yra pastebėję, kad didžiausias klientų antplūdis būna nuo kovo iki birželio ir kelis rudens mėnesius, vasarą ir žiemą automobilių tikrintojai darbo beveik neturi. Per metus Klaipėdoje patikrinama maždaug 90 tūkst. automobilių techninė būklė.