Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Trakų rajono policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus Patrulių būrio pareigūnai aptarnaujamoje teritorijoje praėjusį savaitgalį (vasario 17-19 d.) vykdė specialias policines priemones, kurių metu tikrino vairuotojų blaivumą, ar jie nevartoja narkotinių ar psichotropinių medžiagų, ar pėstieji laikosi Kelių eismo taisyklėse (KET) nustatytų reikalavimų.

Policijos pareigūnai patikrino 238 transporto priemones, nustatė 26 KET pažeidimus (vairavo neblaivus, apsvaigęs nuo psichotropinės medžiagos – marihuanos, vairavo kai vairuoti transporto priemonę teisė jau yra atimta), 7 kitus administracinės teisės pažeidimus (2 pasipriešino policijos pareigūnams, 2 vartojo narkotines medžiagas be gydytojo paskyrimo, 1 už nedidelį chuliganizmą ir kt.).

Lentvaryje sustabdžius automobilį išlipęs vairuotojas bandė sprukti nuo policijos pareigūnų, o jį sulaikius aktyviais veiksmais priešinosi, todėl teko pareigūnams panaudoti antrankius. Pristačius vairuotoją į VšĮ Trakų ligoninę, jam buvo nustatytas apsvaigimas nuo narkotinių medžiagų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją