CFMOTO motociklų ir keturračių pardavimo salono atstovai pasakoja, kad jų siūlomų motociklų asortimentą papildys net keli nauji modeliai. Vienas ryškiausių – jau spėjusio sėkmės ir pripažinimo sulaukti CFMOTO 700 CL-X modelio giminaitis, skirtas mėgstantiems važinėti tiek keliais, tiek išsukti ten, kur jie baigiasi. Grubiai dangai skirtas padangas, papildomus aksesuarus ir bekelei skirtą važiavimo režimą turintis „700 CL-X Adventure“ varomas tuo pačiu 700 kubinių centimetrų tūrio varikliu, išvystančiu 75 arklio galias, kaip ir kiti 700 CL-X šeimos modeliai. Naujasis motociklas pasižymi nedideliu svoriu, gausiu įrangos kiekiu bei prieinama kaina. Gamintojo atstovai sako, kad tai vienas geriausių pasirinkimų norintiems motociklo, galinčio susidoroti su visomis kasdienėmis užduotimis bei tiems, kuriems svarbu tai atlikti stilingai.

Šios serijos motociklų šeimą papildys ir mažesnis jos narys 300 CL-X, aprūpintas 300 kubinių centimetrų tūrio vieno cilindro varikliu ir pasižymintis itin puikiu manevringumu dėl savo mažo, vos 155 kg svorio. 28 arklio galias išvystantį motociklą galima vairuoti ir turint A2 kategoriją, tad jis tiks plačiam entuziastų ratui. Motociklų, kuriuos galima vairuoti turint A2 kategoriją segmentui populiarėjant, šis modelis bus vienas patraukliausių pasiūlymų rinkoje.

CFMOTO

Elektrinės naujienos

Didelę patirtį sukaupęs motociklų gamintojas CFMOTO, jau daugiau nei dešimtmetį bendradarbiaujantis su KTM, pristatė naują elektrinių motociklų ir motorolerių prekinį ženklą ZEEHO, kurio vieną iš pirmųjų modelių Lietuviai galės išbandyti jau ateinantį pavasarį.

Elektriniams motoroleriams darantis vis populiaresne šiltojo sezono transporto priemone, naujasis AE8S+ atvers duris į naują elektrinių motorolerių erą. Viena įkrova šis modelis geba nuvažiuoti 120-140 kilometrų, o maksimalus jo greitis siekia daugiau nei 100 km/val. Elektrinis motoras sukuria net 218 Nm sukimo momentą, o pagreitis, sako gamintojas, prilygsta 250 kubinių centimetrų tūrio variklį turinčiam benzininiam motoroleriui. Stabdymu taip pat pasirūpinta – „Brembo“ stabdžiai su ABS sistema užtikrina maksimalų saugumą.

Šis elektrinis miesto motoroleris pasižymi ryškiais ir energiją taupančiais LED žibintais, net penkių kietumo lygių galiniu amortizatoriumi ir išmaniomis funkcijomis, kurios apsaugo motorolerį nuo vagysčių, žinute praneša nurodytiems kontaktams apie pastebėtą susidūrimą, o atsiradus programinės įrangos atnaujinimams – šie motorolerį pasiekia bevieliu būdu.

CFMOTO

Koncepciniai modeliai, parodantys ko laukti

Kaip ir dera tarptautinėse transporto parodose, Italijoje gamintojai pristatė ir koncepcinių modelių. CFMOTO salono atstovai sako, kad nors tokių modelių parodoje buvo labai daug, jie koncentravosi į tuos, kuriuos, prasidėjus jų gamybai, žada turėto savo salonuose.

Keturračių populiarumui pasaulyje ir Lietuvoje vis augant, gamintojai kreipia vis daugiau dėmesio jų dizainui bei išmanioms funkcijoms. Štai pristatyto CFORCE X koncepcinio modelio dizainas išsiskiria iš visos keturračių rinkos dėl savo LED žibintų priekyje ir gale bei stilingų išmetimo vamzdžių gale. Taip pat jis aprūpintas išmaniomis technologijomis, leidžiančiomis stebėti parametrus nuotoliniu būdu. Tiesa, kuriant dizainą nepamirštas ir pagrindinis keturračio tikslas – pravažumas bet kur ir bet kokiomis sąlygomis. Pasitelkus sukauptą patirtį tiek iš kasdienių vartotojų, tiek iš lenktynių pasaulinėse arenose, gamintojas žada, kad šis modelis bus dar pranašesnis bekelėje.

Tarp koncepcinių modelių akį traukia ir anglies pluošto panelėmis apvilktas NK-C22 motociklas, varomas 800 kubinių centimetrų tūrio variklio. Futuristinio ir raumeningo dizaino motociklas skirtas tiems, kuriems svarbu galia ir puikus jos valdymas – šio modelio gamybos pradžia žadama kitais metais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją