„One Ride“ iniciatyva suvienija ženklo gerbėjus ir motociklininkus visame pasaulyje. Pasitelkę plieninius žirgus tą pačią dieną – rugsėjo 18-ąją – motociklininkai rieda įvairiausiose pasaulio vietose. Lietuvos „Royal Enfield“ motociklų gamintojo atstovybė pakvietė ne tik pasivažinėti, bet ir paremti Rimanto Kaukėno paramos fondą, kuris rūpinasi sunkiai sergančiais vaikais.

One Ride pasivažinėjimas motociklais/ Tomo Krisiulevičiaus nuotr.

Kaip pasakoja Rokas Naskauskas, „Kmoto“, oficialaus „Royal Enfield“ motociklų gamintojo salono Lietuvoje, atstovas, į renginį susirinko beveik keturios dešimtys motociklų vairuotojų, o svečių – dar daugiau. Nors buvo kviečiami įvairiausių „tikėjimų“ plieninių žirgų mėgėjai, daugiau nei pusė važiavusių sėdėjo ant „Royal Enfield“ motociklų.

„Sulaukėm dalyvių iš įvairiausių Lietuvos kampelių. Pavyzdžiui ponas Gintautas į renginį „Himalayan“ motociklu važiavo net 200 kilometrų“, – sako „Royal Enfield“ salono atstovas.

One Ride pasivažinėjimas motociklais/ Tomo Krisiulevičiaus nuotr.

Prieš leisdamiesi į kelią, renginio dalyviai gavo progą išvysti vieną labiau ypatingų „Royal Enfield“ naujienų – vieną iš 60 visoje Europoje esančių „120 Anniversary Twin“ modelių, skirtų ženklo 120-ajam jubiliejui paminėti.

Galiausiai atidengus naujieną, pristačius renginio misiją aukomis prisidėti prie sunkiai sergančių vaikų ir jų šeimų gerovės, motociklininkai leidosi į kelią. Pasak R. Naskausko, į maršrutą, siekusį net Medinininkų pilį, leidęsi renginio dalyviai pasijuto lyg vienos šeimos dalis, o nuotaiką dar labiau praskaidrino iš rūko išnirusi saulė.

One Ride pasivažinėjimas motociklais/ Tomo Krisiulevičiaus nuotr.

„Viso renginio metu važiavo labai vieninga kolona. Net miesto gatves pavyko įveikti nė karto nenutraukus važiavusių drauge eilės“, – pasakoja „Kmoto“ atstovas ir priduria, kad „One Ride“ ne vienam „Royal Enfield“ vairuotojui tapo proga susipažinti su bendraminčiais ir prekės ženklo gerbėjais.

Pasak R. Naskausko, nėra nė abejonės, kad kitąmet rugsėjį prie kilnaus visus motobrolius suvienijančio pasivažinėjimo prisijungs ir dar daugiau motociklininkų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją