Ne išimtis ir šie metai: Lietuvoje įsikūrusi „Royal Enfield“ motociklų gamintojo atstovybė kviečia visus prisijungti prie bendro pasivažinėjimo „One Ride 2022“ ir paremti Rimanto Kaukėno paramos fondą, kuris rūpinasi sunkiai sergančiais vaikais.

„Royal Enfield“ turi „Rider Club“ programą, kurios tikslas – su nariais organizuoti pasivažinėjimus, keliones ir panašiai. Visko vyksta išties daug, tačiau „One Ride“ kasmet suburia visus ženklo gerbėjus ir entuziastus į vieną pasivažinėjimą visame pasaulyje“, – pasakoja Rokas Naskauskas, „Kmoto“, oficialaus „Royal Enfield“ motociklų gamintojo salono Lietuvoje, atstovas.

Royal Enfield paramos renginys
Pasak jo, rugsėjo 18-ąją motociklininkai, nukreipdami pasaulio akis į svarbiausius dalykus, kuriais rūpintis reikia čia ir dabar, riedės visame pasaulyje, mat „One Ride“ važiavimus organizuoja visos ženklo atstovybės, kad ir kuriame žemės kampelyje jos bebūtų.

Primena apie sergančius mažylius

Lietuviai nusprendė priminti ypač jautrią temą – sunkiai sergančius vaikus, kuriems reikia visų pagalbos, kad jie galėtų sveikti ir augti, bei mažaisiais ligoniais besirūpinantį Rimanto Kaukėno paramos fondą.

Royal Enfield paramos renginys

„Pernai renginyje sulaukėme maždaug 40 žmonių, šiemet tikimės gerokai daugiau, nes čia laukiami visi motociklininkai, ne tik tie, kurie rieda su „Royal Enfield“ motociklais“, – akcentuoja R. Naskauskas.

Jis pasakoja, kad norintys tapti „One Ride“ dalimi turėtų užsiregistruoti socialiniame tinkle „Facebook“ sukurtoje renginio paskyroje „One Ride 2022 Lietuva“.

Royal Enfield paramos renginys

Rugsėjo 18-ąją renginio startas numatomas 11 valandą Vilniuje, „Kmoto“ salone, esančiame adresu Vaduvos g. 3. Numatyta, kad maršrutas nusidrieks apie 150 km ypač gražiomis apylinkėmis, o vakarop laukia finišas sostinėje.

Kaip akcentuoja pašnekovas, viso susitikimo metu bus renkama parama, kuri bus tiesiogiai skirta Rimanto Kaukėno paramos fondui, padedančiam pavojingomis ligomis sergančių vaikų šeimoms palengvinti užklupusią naštą bei pildančiam ligonių svajones.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją